Palvelumme

Kirjanpito

Hoidamme kirjanpidon sähköisesti tai perinteisesti paperikirjanpitona käyttäen Fennoa-ohjelmistoa. Olemme myös tukena ohjelmiston käytössä – voit aina soittaa meille ja kysyä neuvoa.

Raportointi on aina ajan tasalla, ja halutessasi voit koska tahansa tulostaa itse ohjelmasta raportit. Näin tiedät aina, missä yrityksesi talousasioissa mennään. Tämä helpottaa yritystoimintasi suunnittelua.

Päivittäiset asiat ja maksuliikenne

Hoidamme tarvittaessa myös maksuliikennettä ja olemme tukena kaikissa yrityksen päivittäisissä rutiineissa. Voit aina soittaa meille!

Teemme tilinpäätökset ja veroilmoitukset kaikille yhtiömuodoille ammattitaidolla.

Yrityksen perustaminen ja uusien yrittäjien neuvonta

Meiltä saat apua yritystoiminnan alkumetreillä, kun vastaan tulee paljon kysymyksiä – saat niihin kaikkiin vastauksen. Tämä tuki ja turva helpottaa uutta yrittäjää toiminnan saamisessa käyntiin.

Hoidamme myös kaikki kaupparekisteriasiat.

Palkanlaskenta kaikilta aloilta

Voit jättää meidän huoleksemme palkanlaskennan ja luottaa, että palkat on aina laskettu oikein ja ajallaan ja niihin liittyvät viranomaisilmoitukset on hoidettu.

Veroneuvonta ja muu konsultointi

Meiltä saat myös apua yrittäjänä yrityksesi sekä henkilökohtaisten veroasioidesi hoidossa sekä esim. yrityksen myyntitilanteissa.